Go Bus lisas Tallinn-Haapsalu liinile kaks uut ja mugavat bussi

Go Bus tõi juulist Tallinn-Haapsalu liinile kaks uut Scania liinibussi, mis teenindasid alates eelmise aasta sügisest Tallinn-Tartu liini.

F: Raul Mee

“Pärast Tallinn-Tartu liini sulgemise otsust pidasime õigeks busse mitte maha müüa, vaid jätta Eestisse ning suunata need teistele populaarsetele liinidele reisijaid vedama,” ütles Go Busi juhatuse esimees Andrei Mändla. “Tegemist on praktiliselt tuttuute bussidega, mis on käigus olnud ainult mõned kuud.”

Kõikides Tallinna ja Haapsalu vahel sõitma hakkavates uutes Scania bussides on laiad istmevahed, et inimestel oleks piisavalt ruumi sõidu ajal puhata ja tööd teha. Samuti on bussid varustatud 220V elektripistikutega, tualetiga ja Eestis ainulaadsete meediaserveritega, mis võimaldavad inimesel vaadata oma isikliku seadme abil filme, mängida mänge ja kasutada kiiret traadita internetti.

Kokku sõitis Tallinn-Tartu liini kaheksa uut bussi, neist kaks asusid teenindama Läänemaa liine, kaks Pärnumaa liine, üks Saaremaa liini ning kolm tellimusvedusid.

Lisaks alustas Go Bus 1. juulist Läänemaal ja Pärnumaal Nõva ümbruse ja Lihula liinide teenindamist kokku kümne bussiga.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.