Haapsalu lasteraamatukogu kutsub osalema suvelugemise programmis

Haapsalu lasteraamatukogus toimub suvelugemise programm lastele. Programmi eesmärk on motiveerida lapsi rohkem lugema ja juhtida neid eakohase väärtkirjanduse juurde.

Raamatukogu töötajad on selleks koostanud eriti heade raamatute soovitusnimekirja, mida suve jooksul lugeda. Iga programmis osaleja saab endale lugemispassi, kus on nimekiri soovituslikest raamatutest. Iga loetud raamatu eest saab lugemispassi templi. See, kas raamat on ka tegelikult loetud, selgub raamatu tagastamisel paarile küsimusele vastates.

Lugemispassi vähemalt seitse templit kogunud lapsed viiakse huvireisile Tallinnasse Eesti Lastekirjanduse Keskusesse, kus on kavas majaeksursioon ning loovkirjutamise õpituba lastekirjanik Kätlin Vainolaga.

Suvelugemise programm kestab 5. juunist 22. augustini. Programmi edukalt läbinud laste huvireis lastekirjanduse Keskusesse toimub 14. septembril.

Liina Valdre
Lääne maakonna keskraamatukogu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.