Eile hukkus liikluses üks ja viga sai 14 inimest, tabati 34 joobes juhti

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 32 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Eile kella 18.00 paiku oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere vallas Tallinn-Narva mnt 101. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis 35-aastane mees sõiduautoga BMW 335I tagant otsa sõiduautole Citroen C3, mida juhtinud 33-aastane naine ootas vasakpöörde võimalust. Õnnetuse tagajärjel paiskus Citroen vastassuunavööndisse ja põrkas kokku 79-aastase mehe juhitud sõiduautoga Opel Astra, mis selle tagajärjel sõitis otsa kõrvalteel seisnud sõiduautole Škoda Roomster, mida juhtis 52-aastane naine. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus Citroenis viibinud 31-aastane mees. Citroeni juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, sõidukis viibinud kaks 2-aastast tüdrukut viidi Tallinna Lastehaiglasse. Opelis viibinud 62-aastane naine ning BMW-s viibinud 33-aastane naine ja 6-aastane poiss toimetati Rakvere Haiglasse.

Eile kell 14.44 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt ja Põltsamaa-Pajusi-Luige mnt ristmikul, kus 55-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 525D ette mootorrattale Triumph Rocket III, mida juhtis 58-aastane mees. Mootorratta juht ja rattal viibinud 51-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 14.51 teatati liiklusõnnetusest Saaremaal Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare mnt 138. kilomeetril, kus 66-aastane mees jäi sõiduauto Mercedes-Benz E 220D roolis magama ning sõiduk kaldus vastassuunavööndisse, põrkas vasakpoolse küljega kokku vastassuunas liikunud sõiduautoga Hyundai I40 ja sõitis teelt välja vastu puud. Mercedese juht toimetati Kuressaare Haiglasse.

Eile kell 15.13 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Hirvli-Vahastu tee 6. kilomeetril, kus vastava kategooria juhtimisõiguseta 44-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW 740D lauges kurvis paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 15.26 toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Põhja-Sakala vallas Põltsamaa-Võhma mnt 18. kilomeetril, kus 61-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi 80 lauges vasakkurvis teelt välja. Juht toimetati Viljandi Haiglasse.

Eile kell 16.39 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Lääne-Harju vallas Padise külas Keila-Haapsalu mnt 21. kilomeetril, kus 49-aastane naine sõitis mootorrattaga Kawasaki VN800 tagant otsa parempöördel olnud sõiduautole Kia Ceed, mida juhtis 44-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.53 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tõrenurme külas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 138. kilomeetril, kus alkoholijoobes 53-aastane mees kaotas kontrolli mootorratta Yamaha üle ning kukkus vastassuunda sõiduteele. Kiirabi andis juhile sündmuskohal esmaabi.

Täna keskööl kell 00.00 oli liiklusõnnetus Harjumaal Kose vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 48. kilomeetril, kus 38-aastase mehe juhitud sõiduautole Peugeot 605 jooksis ette põder. Sõiduki juht toimetati Järvamaa Haiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.