Läänemaal sai viga mopeedijuht

Eile kella 14.45 ajal sooritas 60-aastane mees Lääne maakonnas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 64. kilomeetril mopeediga Romet Motors Rannaküla ristmikul tee parempoolselt servalt vasakpöörde ja keeras ette samas suunas liikunud sõiduautole Mitsubishi ASX, mida juhtis 79-aastane mees. Mopeedijuht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 14.05 paiku sõitis 65-aastane mees Lääne-Virumaal Haljala vallas Viitna-Koljaku maantee üheksandal kilomeetril sõiduautoga Skoda Rapid tagasipööret sooritades ette vastassuunas liikuvale mootorrattale Kawasaki Z1000, mida juhtis 25-aastane mees. Mootorrattur toimetati Rakvere haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 3 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.