Laupäeval on Haapsalu Maitsete Promenaadil kohal üle 50 toidupakkuja

Sel laupäeval, 18. augustil on Haapsalu vanalinnas festival Maitsete Promenaad, kus osaleb üle poolesaja toidupakkuja.

Festivaliala algab Kalda tänavalt ja osaliste allee ulatub Lossiplatsini. Vaata festivaliala ja osalejate nimekirja täpsemalt kaardilt!

Teiste seas on kohal näiteks MTÜ Eesti Pagulasabi. “18. augustil võtame osa Haapsalu Maitsete Promenaadilt, kus pakume Sri Lanka rahvustoite,” teatas mittetulundusühing oma Facebooki-lehel. “Menüüs on erinevad soolased suupisted ning neile, kes toekamat kõhutäit soovivad, on pakkuda nii loomaliha- kui ka juurviljakarrit riisiga. Lisaks saab maitsta kesari- ja dodalinimelisi traditsioonilisi maiustusi ning vürtsikat masala teed.”

Kell 13.30 on kõigile huvilistele masala tee valmistamise töötuba, mille viib läbi Sri Lankalt pärit ning Eestis elav Marya. Töötuba on külastajatele tasuta. Masala tee töötuba toimub projekti “Saame tuttavaks!” raames.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.