Vormsil sai viga vastu puud sõitnud auto juht

Eile kella 12.32 ajal toimus liiklusõnnetus Vormsil, kus vastava kategooria juhtimisõiguseta 71-aastane mees sõitis ringtee 2. kilomeetril sõiduautoga Opel Astra vastu puud. Juht toimetati Läänemaa Haiglasse.

Eile kella 09.37 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Weizenbergi 35a juures, kus 56-aastane naine kaotas jalgratta üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 17.02 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Kohila vallas Kiisa-Kohila tee 5. kilomeetril, kus 26-aastane mees juhtides Päästeameti päästeautot Scania sõitis operatiivsõitu tehes vastutulevale autole teed andes paremale teeservale, kuid vajus pehme teepeenra tõttu kraavi ning sõitis kraavitruubi toru pihta. Inertsist paiskus sõiduk õhku ja maandus kraavis ratastele. Sündmuskohalt toimetati 30-aastane ja 39-aastane mees Raplamaa Haiglasse.

Eile kella 17.59 ajal toimus liiklusõnnetus Järvamaal Paides Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 69. kilomeetril, kus 22-aastane mees kaotas sõiduauto Nissan X-Trail üle juhitavuse, kaldus vastassuuna vööndisse ja põrkas kokku sõiduautoga Nissan Primastar, mida juhtis 23-aastane mees. X-Traili juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 23.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas A.H.Tammsaare tee 74 juures, kus 37-aastane mees peatus sõidukiga Škoda Rapid teeääres ja sõidukisse alustas istumist 33-aastane naine. Samal ajal alustas sõiduk liikumist ja sõiduk sõitis üle naise jala. Naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Suvised pidustused on ukse ees. Selleks, et neid täiel rinnal nautida, on mõistlik piiri pidada nii kiiruse kui ka alkoholiga. Liiklusõnnetuste eripära on see, et nad tavaliselt hüüavad tulles. Politsei palub juhtidel kaasreisijatele korrutada, et nad turvavöö kinnitaksid. Turvavöö saab elu päästa, kui seda kasutatakse.

Täna kohtab liiklusjärelevalvet tegevat politseipatrulli suure tõenäosusega Valga- Uulu maanteel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.