Noorsportlased saavad Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses tervist kontrollida

Haapsalu Neuroloogilises Rehabilitatsioonikeskuses on alanud registreerimine noorsportlaste spordimeditsiinilisele terviseuuringule. Kui oled kuni 19-aastane (k.a) noorsportlane, kes treenib regulaarselt vähemalt kuus akadeemilist tundi nädalas lisaks kooli kehalise kasvatuse tundidele (sh võistled), tule rehabilitatsioonikeskusse spordiarsti juurde tervist kontrollima.

Spordimeditsiiniliste terviseuuringute eesmärk on kaitsta sportlase tervist ja tagada tervisele ohutu treenimine ning nõustamise ja ennetustegevuste kaudu vähendada spordiga kaasnevate terviseprobleemide ja vigastuste tekkeriski tulevikus.

Kompleksseid terviseuuringuid rahastab Eesti Haigekassa. Terviseuuringule tulekuks ei ole vaja saatekirja.

Lisainfo ja registreerimine telefonil 472 5404 või registratuur@hnrk.ee.

Haapsalu Neuroloogiline Rehabilitatsioonikeskus on Läänemere piirkonna kaasaegseim taastusravihaigla, mis pakub kaasaegset tõenduspõhist meeskonnatööl rajanevat taastusravi ja rehabilitatsiooniteenust.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.