Kuivastu sadamas sai õnnetuses viga autojuht

Eile kell 15.10 toimus liiklusõnnetus Saare maakonnas Kuivastu sadamas, kus praamile sõitvale sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 39-aastane mees, sõitis tagant lähenenud Mercedes-Benz 250D, mida juhtis 20-aastane mees, vastu paremat esinurka. Pärast kokkupõrget liikus Mercedes-Benz edasi 41 m ja põrkas vastu kail olevat pollarit. Mercedes-Benz juht toimetati Kuressaare Haiglasse.

Eile kell 12.33 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Lääne-Harju vallas Laulasmaa külas Laulasmaa tee 26 juures, kus esialgsetel andmetel politsei peatumismärguannet eiranud maastikusõiduk (ATV) CAN-AM, mida juhtis 16-aastane noormees, kaotas järsus vasakkurvis juhitavuse ja kaldus teelt välja paremale vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 15.36 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu vallas Lossimäe külas, kus sõitis 54-aastane naine jalgrattaga sirgel kruusateel mäest alla enne ristmiku märgates sõiduautot pidurdas ja kukkus. Jalgratturi toimetati Tartu EMO-sse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.