Linnamäe rattasõidul osales 118 sportlast

Septembri esimesel pühapäeval, nii nagu see viimastel aastatel juba kombeks saanud, peeti taas Linnamäe rattasõit, mis on mõeldud igaühele, sest osaleda sai tillusõidus, 6 km ja 22 km ringil.

F: Tanel Küünarpuu

Tänavune aasta torkas silma osalejate rohkuse ja kuiva ilma poolest. 118 osalejat tähendas korraldajate jaoks seda, et kõikide distantside jaoks ei jätkunud piisavalt numbreid ja korraldajad pidid olema loomingulised. Kuiv ilm tähendas seda, et esimese otsa meeste jaoks oli sõit liiga lihtne, seekord ei olnud raskeid mudaseid lõike, kuid n-ö pühapäevaratturite jaoks pakkus rada piisavalt pinget.

Rõõm oli näha, et alati osaleb ka neid, kes muidu ratta selga väga ei satugi ja siis avastavad ennast rabas, ratas käekõrval, tarmukalt edasi liikumas.

Seekord osales pikal distantsil tavapärasest rohkem kuni 16-aastaseid noori ja mõned vaprad tillusõitjad ei pidanud suureks vaevaks 6 km ringi läbida. Liikuva eluviisi propageerimine ongi meie ürituse põhieesmärk.

22 km distantsi kolm kiiremat meest: Andres Kukk, Andrus Tammistu ja Marten Jõevee.

Kolm kiiremat naist: Kadri Raadla, Kadri Lukk, Diana Ots.

Kolm kiiremat kuni 16-aastast noort: Rünno Raadla, Karl Raadla, Robin Reesaar.

Me täname oma sponsoreid: Tandem Kaubandus, Kekkilä, Aikkon, Hawaii Express, Linnamäe Lihatööstus ja Lääne-Nigula vald. Loomulikult suur aitäh arvukatele vabatahtlikele, ilma teieta poleks me saanud üritust läbi viia.

Oru Spordiklubi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.