Haapsalu kolledž ja kutsehariduskeskus koolitavad huvilisi terviseteadlikumaks

TLÜ Haapsalu kolledž ja Haapsalu kutsehariduskeskus osalevad juba kolmandat aastat kestvas rahvusvahelises projektis, mille eesmärk on ajakohastada kutsehariduses ja rakenduskõrghariduses pakutavat tervisedenduslikku õpet. Projekti kolmandaks partneriks on Metropolia rakenduskõrgkool (Soome), mis tagab arendustegevusele tugeva teaduspõhise baasi.

Kui eelmised kaks aastat olid pühendatud tervisedenduse valdkonna arengut ja tööturu ootusi käsitleva teadusuuringu läbiviimisele ning selle tulemuste põhjal uute õppeprogrammide loomisele, siis alanud õppeaastal testitakse valminud ainekursusi kõigis kolmes partnerasutuses.

Kokku loodi projekti käigus 15 õppeprogrammi, millest enamik on suunatud koolide tänastele õppijatele. Sel aastal aga on nende 15 seas ka 4 sellist kursust, mis viiakse ellu täiendkoolitustena.

Nende nelja eri täiendkoolitusega soovime tõsta Läänemaal ja Läänemaa lähiümbruses elavate ja töötavate inimeste teadmisi tervisedenduse juhtimise ja eestvedamise, terviseteadliku toitumise, sõltuvushäirete märkamise ja ennetamise ning tervisliku keskkonna kujundamise osas.

Täiendkoolitused toimuvad ajavahemikus 18. september kuni 11. detsember. Eri sihtgruppideks on töökeskkonna volinikud, töökoha tervisedendajad, sotsiaaltöötajad, noorsootöötajad, tugispetsialistid, pedagoogid, kokad või abikokad ning Haapsalu kolledži ja Haapsalu kutsehariduskeskuse endised ja praegused õppijad.

Registreerumine on juba alanud.  Täpsem info pakutavate täiendkoolituste, koolitajate ja registreerumise kohta on leitav projekti kodulehelt hpp.tlu.ee.

Annika Armipaik-Nukki
projekti- ja infojuht

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.