Lääneranna vallas sai teelt välja sõitnud autos viga 55-aastane naine

Eile kell 10.18 oli liiklusõnnetus Lääneranna vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare mnt 64. kilomeetril, kus 55-aastane naine sõitis sõiduautoga Audi SQ5 teelt välja. Juht toimetati Haapsalu Haiglasse kontrolli.

Eile kell 13.04 oli liiklusõnnetus Tallinnas Tuukri tn 11 juures, kus jalgrattal mööda ülekäigurada sõiduteed ületanud 21-mees sõitis ette lähenenud veoautole Iveco Stralis, mida juhtis 62-aastane mees. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 20 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid

Lääne prefektuurist on ärandatud kaks autot: valge Volvo XC60 numbrimärgiga 600MFJ (2014) ja sinine Volvo XC90 numbrimärgiga 074BSB (2018).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.