Lihula gümnaasium võitis Pärnumaa jooksukrossi teatevõistlused

Eile Jõulumäel peetud Pärnumaa koolide jooksukorossi teatevõistlustel tegi taas hea võistluse Lihula gümnaasium. Noormeeste 10.-12. klasside 3×1000 meetri arvestuses võideti meistritiitel. Ajaks mõõdeti võitjatele 9.40.

Viie gümnaasiumi konkurentsis peetud teatejooksul edestati teist kohta, Kilingi- Nõmme gümnaasiumit rohkem kui 30 sekundiga.

F: Krismar Liiv

Jõulumäe väga tehnilistel radadel viis esimest vahetust jooksnud Virgo Vallik kodukooli juhtima. Teise vahetuse sportlane Krismar Liiv suurendas edumaad kilomeetrise jooksumaaga veelgi. Ankrumees Martin Teppan kindlustas kindlalt liidripositsiooni ja tõi Lihula gümnaasiumi teatetrio kindla võitjana finišisse.

Lihula gümnaasiumi teatemeeskonna kohta tuleb ainult kiitvaid hinnanguid edastada. Kõigil kolmel on käsil kas põhikooli või gümnaasiumi lõpetamine ja sporditegemise kõrval on korras ka noormeeste õppimine.

Kui aga vaadata noormeeste spordiedu, siis tegemist on fantastiliste poistega. Virgo Vallik tuli sel suvel Eesti noortemeistriks U16 vanusegrupi 1500 meetri takistusjooksus. Kaheksa aastat jalgpalliga tegelenud noormees osaleb Pärnu JK Vapruse U17 vanusegrupi treeningutel ja teeb häid mänge Eesti meistrivõistlustel. Just tema on oma liiga üks resultatiivsemaid mängijaid.

Krismar Liiv on Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel mitmel korral jõudnud eri keskmaajooksudistantsidel esikümnesse.

Martin Teppan on aga kahekordne Eesti noorte meister. Kuldmedalid on talle kaela riputatud nii 800 meetri kui ka 1500 meetri takistusjooksus. Lisaks on ta võitnud Eesti esivõistlustelt veel viis kahvatumat karva medalit. Kolmel aastal on noor jooksumees esindanud ka Eesti noortekoondist Baltimaade meistrivõistlustel.

Jaanus Getreu
treener

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.