Silver Loorens võitis Balti riikide jõukatsumisel laskmises esikoha

Dobeles peetud Baltimaade laskmisvõistlustel lasi suurepäraselt spordipüssi lamades harjutust 60 lasku läänlane Silver Loorens. Ta kordas oma isiklikku rekordit 589 silma ja sõna otseses mõttes pani teised laskurid „kotti”.

Silver Loorens. F: Mati Seppi

Meeste konkurentsis edestas ta teise koha omanikku, lätlast Eriks Filipjonoksi 4 silmaga. Lamades laskmises loetakse sellist vahet niivõrd kõrge resulataadi juures mäekõrguseks.

Oma isikliku rekordi püstitas Silver kevadel, kui see tähistas uut Eesti rekordit. Nüüdne oli seega kordamine.

Balti jõukatsumine on meie noorlaskuritele heaks proovikiviks ennast proovile panna tugevas konkurentsis. On ju viimasel viiel aastal Läti laskurid toonud tiitlivõistlustelt alati medaleid. Viimase kahe aastaga on tõusuteel ka Leedu laskurid, olles tiitlivõistlustel esikümnes. Sel aastal osalesime 15-liikmelise esindusega.

Mati Seppi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.