Emajõe Veevärk hoiatab kelmide eest, tähelepanelik tuleb olla ka Läänemaal

Täna hommikul jõudis aktsiaseltsini Emajõe Veevärk teave selle kohta, et Elva vallas liigub ringi valge kaubikuga kelm, kes esitleb ennast Emajõe Veevärgi töötajana, soovides veemõõturi kontrollimise ettekäändel pääseda inimese majapidamisse.

Toas olles ei tunne mees aga üldse huvi veemõõturi vastu, vaid kelmi näib huvitavat kõik muu. Olemasoleva info kohaselt on sellise taktikaga püütud pääseda eeskätt just üksi elavate vanemate inimeste elamistesse. “Emajõe Veevärk kinnitab, et tegemist ei ole meie töötajaga,” teatas ettevõtte kõneisik Andres Aruhein. “Uudis ASi Emajõe Veevärk nimel ennast esitlevast libatöötajast jõudis meieni Tartumaa piirkonnapolitsei vahendusel sotsiaalmeedia kanalit pidi. Ükski klient pole meiega antud teemal veel kontakteerunud, ent kindlasti julgustame seda tegema, kui on väiksemgi kahtlus.”

Pöörduda võib nii üldtelefoninumbril 7311840 kui ka e-maili teel evv@evv.ee.

Haapsalu Veevärgi juhiabi Eve Valgemäe teatel on teada, et periooditi “külastatakse” ka siinseid veetarbijaid ning huvi pääseda inimeste elamistesse on suur.

Haapsalu Veevärk tuletab siinsetele klientidele meelde, et ettevõte lepib alati visiidi kokku, samuti on firma masinad sildistatud ettevõtte logodega ning töötajatel on kaasas töötõend, mida vajadusel esitada. Võimalus on tarbimiskoha omanikul ka teha järelepäring nii töötaja kui ka töö osas ettevõtte üldnumbril 473 5010.

Kui kelm peaks kellegi elamisse pääsema ja keeldub lahkumast, tuleb juhtumist kohe teada anda politsei lühinumbrile
112.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.