Noortekeskused avatakse koolivaheajal tavalisest varem

Koolivaheaja nädalal (22.-27. oktoober) on Haapsalu noortekeskused avatud varem kui tavaliselt ning keskustes toimub palju põnevat.

Jõõdre ja Panga noortekeskused ootavad noori esmaspäevast reedeni kell 10-16, Wiedemanni noortekeskus kell 12-17 ja Kastani noortekeskus teisipäevast laupäevani kell 14-21.

Jõõdres on esmaspäeval, 22. oktoobril tüdrukute päev, kus õpitakse punuma patse, juuste eest hoolitsemist ja tehakse muud vahvat. Teisipäeval meisterdatakse lehtedest roose, kolmapäeval mängitakse keksu, neljapäeval võisteldakse lauatennises ja reedel tehakse pannkooke.

Panga noortekas on samuti tihe programm. Esmaspäeval pannakse proovile noorte õpetamisoskused ning vaadatakse maailma teise pilguga, teisipäeval on kunstipäev, kolmapäeval tehakse oma muinasjutt, neljapäeval on tantsuvõistlus ja reedel pannkookide küpsetamine.

Terve nädala jooksul toimub Kastani noortekeskuses lauatenniseturniir, reedel õpitakse origamit tegema ja laupäeval tutvutakse uue laumänguga (Magic the Gathering).

Wiedemanni noortekeskuse hoone ümber käivad usinad ehitustööd, palume olla ettevaatlik! Majas sees aga õpetatakse noortelt noortele meisterdamist (esmaspäeval ja teisipäeval) ning kolmapäev on mängude eripäev, kus suuremad saavad proovida uusi lauamänge, väiksemad aga põnevaid liikumismänge.

Tuletame meelde, et noortekeskused on loodud noortele vanuses 7-26 aastat.

Kristi Erkmann
Haapsalu Noorte Huvikeskus

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.