LIIKLUSINFO: Eile hukkus üks ja viga sai seitse inimest

Eile kella 07.50 ajal toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa vallas Märjamaa-Valgu mnt 13. kilomeetril, kus 24-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat otsa teele kukkunud puule, kaotas kontrolli sõiduki üle ja sõitis otsa vastassuunavööndis peatunud sõiduautole Mercedes-Benz B170. Volkswagen paiskus kokkupõrkest teelt välja. Mercedese kõrval teepeenral seisnud 48-aastast naist tabas liiklusõnnetuses õhku paiskunud tuvastamata objekt. Kannatanu toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 07.55 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Kerese tn 11 juures, kus 71-aastane mees sõitis sõiduautoga Hyundai Getz otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 14-aastasele poisile. Jalakäija pöördus hiljem Narva Haiglasse.

Eile kella 12.20 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Fama tn 9 juures, kus 56-aastane naine sõitis sõiduautoga Hyundai Atoz otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 20-aastasele naisele. Sõidukijuht toimetas jalakäija Narva Haiglasse.

Eile kella 16.30 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Anija vallas Jägala-Käravete mnt 39. kilomeetril, kus 10-aastane poiss hakkas mopeediga sooritama vasakpööret ja keeras ette mopeedist möödasõitu tegevale bussile Mercedes-Benz Evosbus, mida juhtis 61-aastane mees. Mopeedijuht toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

Eile kella 18.00 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Tallinna mnt 41 juures, kus 69-aastane mees ei hoidnud sõiduautoga Mercedes-Benz E320 CDI piki vahet ja sõitis tagant otsa sõiduautole Volkswagen Passat, mida jutis 61-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eile kella 18.26 ajal toimus liiklusõnnetus Maardus Keemikute tn 43a juures, kus 22-aastane mees sõitis sõiduautoga Chrysler Voyager otsa tõukerattal reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 10-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 19.04 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga mnt 118. kilomeetril, kus 61-aastane mees seisis tumedais riides sõidurajal ja sai löögi bussilt Scania Irizar, mida juhtis 61-aastane mees. Jalakäija hukkus sündmuskohal.

Eile kella 19.39 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Kreenholmi tn 38 juures, kus 20-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW520 otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud jalakäijale, 77-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Viru Keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.