Läänemaa lauatennisist Sandra Prikk võitis laste karikasarjas esikoha

Pühapäeval Rakveres peetud Eesti Lauatenniseliidu laste karikasarjas võitis esimest korda tütarlaste klassis etapi Läänemaa lauatennisist ja sellega sai hakkama Sandra Prikk (Läänemaa spordikool) kuni 11-aastaste tütarlaste grupis.

Esimesel poodiumiastmel Sandra Prikk. Teda autasustas legendaarne korvpallitreener Andres Sõber. F: Heikki Sool

Prikk alistas finaalis Aseri SK mängija Valerie Lonski 3:2. Poolfinaalis sai ta jagu 3:2 Amanda Hallikust (Maardu LTK).

Tubli 6. koha mängisid välja Markus Põru (poisid–15) ja Mike Kolesov (poisid–11). Võitjaid autasustas legendaarne korvpallur ja treener Andres Sõber.

Haapsalu võistkonnad juhivad 1. liigas ja 5. liigas

Laupäeval Paikusel toimunud Eesti võistkondlike MV I liigas alistas TalTech/Haapsalu LTK (Aaro Õismets, Toomas Vestli, Erik Krister Etulaid) Maardu III 4:0, Pärnu LTK Vint-90 II 4:0 ja Pärnu LTK Vint-90 I 4:2 ning jätkavad pärast esimest ringi seitsme võiduga liidrikohal.
Samas, kuid 5. liigas mänginud Haapsalu LTK (Mihkel Puhm, Jüri Muuli, Heikki Sool) said samuti kolm võitu. Kuue võidu ja ühe kaotusega jagame 1.-2. kohta ning jätkame finaalringis teise alagrupi nelja tugevamaga jaanuaris. Võitsime Viimsi LTK II 4:2, Keila LTK Pinksiproff VII 4:0 ja Keila LTK Pinksiproff II 4:1.

Heikki Sool

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.