Liiklusinfo: Neljas õnnetuses sai kannatada kaheksa inimest

Eile kella 06.28 paiku oli liiklusõnnetus Pärnumaal Saarde vallas Lodja külas Valga-Uulu mnt 99,3. kilomeetril, kus 50-aastase mehe juhitud sõiduauto Mitsubishi L400 kaldus vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Toyota RAV 4, mida juhtis 51-aastane naine. Toyota juht toimetati Pärnu Haiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 07.58 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tänaval Krulli ühistranspordipeatuses, kus 35-aastane mees sõitis trammiga tagant otsa peatusest liikumist alustanud teisele trammile, mida juhtis 41-aastane naine. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse esimeses trammis viibinud 62-aastane naine ning tagumises trammis viibinud 58-aastane naine, 24-aastane naine, 69-aastane mees ja 15-aastane tüdruk.

Eile kell 08.00 oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Peetri külas Suurekivi põik 9a juures, kus esialgsetel andmetel tagurdas 57-aastane naine sõiduautoga Renault Megane Scenic otsa 49-aastasele mehele. Juht lahkus sõidukiga sündmuskohalt. Kiirabi toimetas jalakäija Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 11.58 sõitis 85-aastane mees Tallinnas Ehitajate teel sõiduautoga Opel Meriva otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 78-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 12 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Politsei tuletab jalakäijatele meelde, et maanteel tuleb kõndida vasakus teeservas, sest nii näeb vastutulevaid sõidukeid. Aga selleks, et sõidukijuht jalakäijat märkaks, tuleb üleriiete külge kinnitada helkurid või teha end muul moel nähtavaks. Politsei soovitab kasutada mitut helkurit ja lisaks mõnd muud valgusallikat.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.