Lihula gümnaasiumi poisid tulid saalijalgpallis Pärnumaa meistriks

Uut õppeaastat ja uues maakonnas alustasid sügisel väga hästi Lihula gümnaasiumi jalgpallipoisid. Nii 6.-7. kui ka 8.-9. klasside õuejalgpalliturniiril kuulusid võidukarikad septembris-oktoobris peetud turniiridel just endisele Lõuna-Läänemaa koolile.

Pärnumaa meistrid. F: Ene Saagpakk

Esimene saalijalgpalliturniir sel õppeaastal tõi edukale sügisele kohe ka jätku. Kilingi-Nõmme gümnaasiumi suures ja avaras spordihoones selgitati Pärnumaa parimad 8.-9. klasside arvestuses. Osales kaheksa kooli.

Lihula gümnaasium näitas taas, et pikki aastaid Läänemaal väga edukalt koolisporditurniiridel mänginud kool soovib sama jätkata ka Pärnumaal. Lihula poisid demonstreerisid vaieldamatult kõige tehnilisemat jalgpalli. Selle, saalijalgpallis väga olulise külje hästi omandatud oskus aitas võistkonna alagrupiturniirist poolfinaali puhaste paberitega.

Esimeses kohtumises alistati Surju 5:2. Koduväljakul mänginud Kilingi-Nõmme gümnaasiumist saadi jagu 6:1. Alagrupi võitjat selgitavas kohtumises alistati tugev Häädemeeste keskkool. Tee 3:1 võiduni oli keeruline. Üsna vigaderohkeks kippunud kohtumine suudeti siiski kenasti 3:1 lõpetada.

Poolfinaalis mängiti tulemusega 3:0 üle Uulu kool. Kuna Häädemeeste oli samuti oma poolfinaalivastase alistanud, tuli kuldmedalite nimel taas just nendega kokku minna. Enne finaali poistega peetud koosolek oli ühemõtteline – tuleb mängida oma mängu. Vastaste jõulise mänguga peame harjuma, kuid oma edu tuleb rajada tehilisele mängule ja teineteise väga heale tundmisele. Sellega saadigi hakkama ja finaalivõit tuli veelgi kindlam kui alagrupis. Seisuga 3:0 saadi võitjakarikas taas pea kohale tõsta.

Meeskonnas mängisid: Virgo Vallik, Randy Põld, Siim Urb, Kardo Roosma, Markus Sõber, Herman Reinmaa, Robico Villers, Mihkel Sibul. Treener on Jaanus Getreu.

Virgo Vallik, kes lõi turniiril 11 väravat, tunnistati kogu võistluse parimaks mängijaks.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.