Liiklusinfo: Eile sai maanteedel viga seitse inimest

Eile kell 09.48 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Saue vallas Munalaskme-Laitse maantee 5. kilomeetril, kus sõiduautot Opel Zafira juhtinud 76-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ning sõiduk paiskus otsa vastassuunas liikunud sõiduautole Mitsubishi Outlander, mida juhtis 68-aastane mees. Mõlema sõiduki juhid ja Opelis kaasreisijana viibinud 68-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 13.35 toimus liiklusõnnetus Saaremaal Kuressaares Pikk tn 40 juures, kus 54-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Kangoo otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületanud 15-aastasele tüdrukule. Jalakäija toimetati Kuressaare Haiglasse kontrolli.

Eile kell 07.45 oli liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Põlva-Reola maantee 28. kilomeetril, kus 46-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Vivaro möödasõitu sooritades otsa vastassuunavööndis vastu liikunud sõiduautole Škoda Praktik, mida juhtis 31-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Škoda paremale teelt välja kraavi. Mõlema sõiduki juhid toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kell 20.01 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee ja Pronksi tänava ristmikul, kus sõiduautoga Mercedes-Benz B180 vasakpööret sooritanud 75-aastane mees sõitis ette sõiduautole Audi Q3, mida juhtis 46-aastase naine. Audis viibinud 13-aastane tüdruk toimetati Tallinna Lastehaiglasse ning samas autos viibinud 47-aastane naine Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Politsei tuletab jalakäijatele meelde, et maanteel tuleb kõndida vasakus teeservas, sest nii näeb vastutulevaid sõidukeid. Aga selleks, et sõidukijuht jalakäijat märkaks, tuleb üleriiete külge kinnitada helkurid või teha end muul moel nähtavaks. Politsei soovitab kasutada mitut helkurit ja lisaks mõnd muud valgusallikat.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.