Pakri lähistelt leiti Dirhamis kadunuks jäänud mehe surnukeha

24. novembril märgati Pakri saarte lähistel vees hulpivat surnukeha ning anti sellest häirekeskusele teada. Piirivalvepatrull tõi hukkunu kaldasse ning politsei asus uurima juhtunu üksikasju, sealhulgas tundmatu mehe surnukeha tuvastama. Selgus, et hukkunu on 9. novembril kadunuks jäänud 61-aastane mees, keda viimati nähti Dirhami sadama lähistel.

Esialgsetele andmetele tuginedes ei ole politseil põhjust mehe surmas kuritegu kahtlustada.

Tunnistajate sõnul oli mees kadumisele eelnenud ajal ebaadekvaatses seisus, mis õnnetusse sattumise võimalust kordades kasvatas. Praegu kogutud info viitab, et tegu oli õnnetusjuhtumiga, mille järel kandsid tugevad hoovused mehe surnukeha Pakri saarte piirkonda.

Kus ja millistel asjaoludel mees täpselt merre sattus ning mis on tema täpne surma põhjus, see on veel selgitamisel, teatas politsei.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.