Estonia kontserdisaalis peetud noorte jalgpalligalal autasustati Virgo Vallikut

Pühapäeval tõmmati pidulikult joon alla 2018. aasta jalgpallihooajale. Esimest korda toimus pidulik hooaja lõpetamine nii noortele kui ka täiskasvanutele ühel päeval. Parimatele mängijatele, võistkondadele, treeneritele ulatati autasud üle pidulikul jalgpalligalal Estonia kontserdisaalis.

Sel aastal peeti Eesti noorte meistrivõistlustel kokku 3000 mängu. Autasustati kõikide liigade ja alagruppide parimaid.

Virgo Vallik (keskel) auhinda vastu võtmas Markus Poomilt (vasakul) ja Kevin Rääbiselt. F: Karl Palatu

Ka ühele meie noorele jalgpallurile sai osaks tunnustus astuda Estonia lavale. Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi kasvandik, Lihula gümnaasiumi 9. klassi noormees Virgo Vallik oli möödunud hooaja U17 Eliitliiga II liiga kõige resultatiivseim mängija.

Klubijalgpallis Pärnu JK Vaprus koosseisus väga hea hooaja teinud ründemängija lõi kokku 22 väravat. Pidulikul autasustamisel andsid Virgo Vallikule auhinna üle Tallinna FC Flora jalgpallur Markus Poom ja Tallinna JK Kalev jalgpallur Kevin Rääbis.

Virgo Vallik mängis lõppenud hooajal Pärnu JK Vaprus rivistuses U17 Eliitliigas kaasa kõigis 20 kohtumises. Ta tegi seda avavilest lõpuvileni, kogudes mänguminuteid 1600.

Lisaks individuaalsele tunnustusele võitis Pärnu JK Vaprus ka U17 Eliitliiga II liigas kuldmedalid. Peale Virgo kuulus kuldmedalivõitjate sekka ka teine Lõuna-Läänemaa JK kasvandik, samuti Lihula gümnaasiumis põhikooli lõpetav Randy Põld.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.