Martnas oli põleng vana katlamaja abihoones

9. detsembril kell 8.39 teatati Häirekeskusele tulekahjust Martnas. Põlema olid süttinud kasutuseta seisva vana katlamaja abihoone põrandal asunud küttepuud. Päästjad likvideerisid tulekahju kell 9.44.

JÄRVAMAA

9. detsembril kell 13.56 teatati Häirekeskusele liiklusõnnetusest Paide linnas Otiku külas. Päästjad likvideerisid autodel süttimisohu, katsid reostuse absorbendiga ning vabastasid tee liikluseks.

PÄRNUMAA

7. detsembril kell 18.08 teatati Häirekeskusele tulekahjust Pärnu linnas Suur-Sepa tänaval. Päästjate saabudes põles elumaja teisel korrusel asuv elektrikaablisse minevad juhtmed ja tualettruumi lagi. Tulekahju likvideeriti kell 18.16.

7. detsembril kell 19.29 paiku juhtus Pärnu linnas Kirsi tänaval liiklusõnnetus, kus sõiduauto sõitis ette liinibussile. Päästjad likvideerisid süttimisohu ning puhastasid tee sõiduautost lekkindu kütusest, kattes selle absorbentainega.

SAAREMAA

10. detsembril kell 04.20 teatati Häirekeskusele tulekahjust Saare maakonnas Saaremaa vallas Tahula külas, kus hävis ühekorruseline elumaja. Kustutustööde käigus leiti hoonest 19-aastase mehe surnukeha. Tulekahju lokaliseeriti kell 05.15.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.