Haapsalus Õhtu kalda tänaval põles garaaž, elumaja pääses napilt tulest

Eile kell 14.46 teatati Häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Õhtu kalda tänaval. Päästjad tuvastasid kohale jõudes täisleegis põleva 6 x 10 m suurusega garaaži, mis oli ühenduses puukuuriga.

Elumaja oli põlevast garaažist vaid paari meetri kaugusel, mistõttu päästjad tegutsesid korraga nii maja kaitsmisel kui ka garaaži kustutamisel. Suurema tule suutsid päästjad lokaliseerida kell 15.08 ning elumaja ja puukuur suudeti päästa.

Puukuur pääses hävingust tänu vaheseinale, mis seda garaažist eraldas. Põleng sai arvatavasti alguse garaažis paiknenud autost, mis hävis tulekahjus täielikult koos garaaži sisustusega.

PÄRNUMAA

Täna kell 7.58 said päästjad väljakutse Kilingi – Nõmme linnas Pärnu tänaval asuvasse hooldekodusse. Teataja sõnutsi oli kärsahais toas ning suitsuandur hakkas tööle. Päästjad tuvastasid kõrbemise lõhna tekitajana lambipirni, mis oli läbi põlenud ning võis anda signaali ja käivitada tulekahjualarmi.

RAPLAMAA

Eile kell 15.15 teatati Häirekeskusele tulekahjust Kehtna vallas Ingliste külas. Päästjad tuvastasid kohale jõudes tahmapõlengu korstnas. Päästjad likvideerisid tulekahju ning puhastasid korstnajala põlevast materjalist. Peremehele loeti sõnad peale, et kuni korstnapühkija saabumiseni ei ole lubatud maja kütta.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.