Järjekordsel avariirohkel päeval sai kannatada 11 inimest

Eile kell 22.35 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Rae vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 10. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis 27-aastane mees sõiduautoga BMW 320D tagant otsa ees liikunud sõidukile Peugeot Boxer, mida juhtis 62-aastane mees. Vahetult pärast avariid sõitis 24-aastane mees sõiduautoga Hyundai I30CW otsa BMW-le. BMW ja Hyundai juhid ning BMW-s viibinud 24-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kella 07.55 ajal toimus liiklusõnnetus Valgas Pikk tn 4 juures, kus 57-aastane mees sõitis sõidukiga Ford Transit otsa ülekäigurajal teed ületanud 46-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Valga Haiglasse kontrolli.

Eile kella 14.00 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Punane tn 36 juures, kus 44-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat Variant ette peateel liikunud sõiduautole Toyota Verso, mida juhtis 57-aasatne mees. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 14.00 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Kreenholmi 39K juures, kus 44-aastane naine sooritas sõiduautoga Mitsubishi Space Star vasakpööret ja sõitis otsa teed ületanud 70-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Narva Haiglasse kontrolli.

Eile kella 17.20 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Smuuli tee ja Punane tn ristmikul, kus 44-aastane naine sooritas sõiduautoga Toyota Yaris parempööret ja sõitis otsa ülekäigurajal teed ületanud 39-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 17.41 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt 120B juures, kus 72-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Rav 4 otsa ülekäigurajal teed ületanud 43-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Akadeemia tee 38 juures, kus 47-aastase mehe juhitud linnaliinibuss Scania CL94 põrkas kokku esialgsetel andmetel samas suunas liikunud ja tagasipöördel olnud sõiduautoga Toyota Avensis, mida juhtis 45-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel kukkus bussis viibinud 70-aastane naine. Toyota juht ja bussireisija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.13 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Vilde tee 57 juures, kus 22-aastane mees sooritas sõiduautoga Peugeot Expert vasakpööret ja sõitis otsa õuealal liikunud 46-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.