Otepää vallas hukkus traktoriga tiiki sõitnud mees

Täna õhtul kella 17.37 ajal sai Häirekeskus teate, et Sihva külas taluhoovis vajus läbi tiigijää traktor, mille 67-aastane juht kahjuks suri.

Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kristjan Tommingas ütles, et sündmuskohal töötavad politseinikud tuvastasid sõiduki jäljed, mis tiigi juurde viisid, kuid pidurdusjäljed puudusid. “Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel ning hetkel teevad politseinikud õnnetuspaigas veel tööd. Ekspertiisis selgub, kas õnnetuseni võis viia terviserike.”

“Avaldame hukkunu lähedastele kaastunnet,” lisas Tommingas.

Lõuna-Eestis juhtus täna pärastlõunal teinegi õnnetus Kambja vallas, kus 40-aastane naine kaotas sõiduauto Toyota üle juhitavuse ning sõitis teelt välja tiiki. Naine ja kaks last pääsesid autost välja kaldale ohutusse. Kiirabi toimetas nad haiglasse tervisekontrolli.

“Kõrvalteed on libedad ning kutsun kõiki juhte üles liikluses võtma ennetavaid samme, et ohte vältida. Veenduge, et teie sõidukil on all nõuete vastavad rehvid ning sõitke pigem aeglasemalt, kuid oma sõiduki üle täit kontrolli omades,” lisas operatiivjuht.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.