Vaata, millised on aasta populaarsemad turismipaigad Läänemaal

EASi turismiarenduskeskus avaldas, millised on riiklikus turismiinfoportaalis visitestonia.com tänavu enim turistide tähelepanu pälvinud Läänemaa objektid.

EASi turismiarenduskeskuse turismiinfosüsteemi eksperdi Elen Juurma sõnul on visitestonia.com portaal riigi suurim turismiandmebaas, mida külastatakse aastas ligi viis ja pool miljonit korda, et leida vaatamisväärsusi, elamusi ning kohti, kus ööbida ja einestada.

Tänavu on keskkonnas Läänemaa turismiobjektidest enim huvi tuntud Paralepa ranna vastu, mille lehte on seal sel aastal külastatud üle 2700 korra. Järgnesid Neti Puhkemaja üle 2300 ning Jaagurahu Puhkemaja üle 1900 lehekülastusega.

Juurma sõnul tuleks Läänemaa turismiettevõtetel, mida veel visitestonia.com keskkonnas ei ole, registreerida sinna kohaliku turismiinfokeskuse abil. Andmete lisamine on tasuta, samuti võtab turismiarenduskeskus enda kanda tõlkekulud.

EASi turismiarenduskeskus kasutab keskkonda registreeritud turismiobjektide infot, reklaamides Eestit ajakirjanduses ja sotsiaalmeedias, messidel ja koostöövõrgustikes. Ettevõtted saavad ka vaadata statistikat selle kohta, kes ja kui palju nende objekti kohta huvi tunneb, ning lasta külastajatel toodet-teenust broneerida kohe sealsamas portaalis. Samuti saavad registreerunud ettevõtted ligipääsu Visit Estonia e-akadeemiale, et oma ettevõtet eri valdkondades hinnata ja arendada.

Veebikeskkonda visitestonia.com on oma andmed lisanud juba üle 4 500 turismiettevõtte üle Eesti, mis pakuvad kokku üle 8 000 turismielamuse. Lisaks leiab keskkonnast infot sadade põnevate ürituste kohta.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.