Eesti hotellid ja restoranid avavad noortele oma tagatoad

Eesti Hotellide ja Restoranide Liit (EHRL) korraldab märtsis aktsiooni “Palun segada”. Sellega kutsutakse noori kuni 45 minutit kestvatele ekskursioonidele hotellidesse ja restoranidesse, et tutvustada sõna otseses mõttes sektori köögipoolt.

EHRLi tegevdirektori Maarika Liivamägi sõnul on aktsiooni eesmärgiks tutvustada noortele inimestele karjäärivõimalusi hotellides ja restoranides.

“Ekskursioonidest ootame osa võtma põhikoolide lõpuklasside ning kesk- ja kutsekoolide noori koos juhendajatega. “Palun segada” aktsioon toimub vahemikus 18.-22. märts 2019. Üritame kaasata võimalikult palju majutusasutusi ja toitlustuskohti, et kõik Eesti maakonnad oleksid laiapõhjaliselt esindajatud ja noored leiaksid tee potentsiaalsete tööandjateni,” ütles Liivamägi.

EHRLi kuulub 198 Eesti hotelli ja toitlustusasutust. Liivamägi sõnul loodab EHRL aktiivset osalemist kogu turismimajanduse sektorist.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.