Haapsalus põles taas Mihkli 4 maja, see oli hoones vähemalt neljas tulekahju

Eile kell 17.05 teatati Häirekeskusele tulekahjust Haapsalu linnas Mihkli tänaval, kus põles puidust elumaja (10×15 m).

Kustutustööde käigus toodi majast välja kolm kannatanut, kelle päästjad andsid üle kiirabile. Hoone esimene ja teine korrus said tulekahjus kuuma- ja suitsukahjustusi. Kustutustööd lõpetati kell 18.50.

Mihkli 4 maja on põlengute poolest kuulus. Viimati oli seal tulekahju 2014. aasta 11. aprillil, enne seda 2013. aasta 13. märtsil, kui kiirabi viis haiglasse kolm kannatada saanud inimest. Üks majas olnud inimestest sai tookord ise välja, teiste väljatoomisel olid abiks päästjad. Ühel kannatanuist oli haavu, teised olid sisse hinganud vingu.

2013. aastal sai põleng alguse suitsetamisest, süttinud oli põrand ja voodi.

Mõni aasta enne seda põles Mihkli 4 maja katus lahtise leegiga ja ülemine korrus hävis.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.