Haapsalu linna algkool võitis koolijalgpalliturniiri

Sel nädalal selgitati juba teisel turniiril Läänemaa Koolispordi Liidu saalijalgpallimeistreid. Kui kesknädalal peetud 8.-9. klasside turniiri võitjaks tuli Haapsalu põhikool, siis reedel saavutas 4.-6. klasside arvestuses esikoha taas linnakool – Haapsalu linna algkool.

Läänemaa KSL 4.-6. klasside saalijalgpalli MV võitjad Haapsalu linna algkooli I võistkond. F: Ulrika Tülp

Kokku osales 4.-6. klasside saalijalgpalli meistrivõistlustel viis Läänemaa kooli kuue võistkonnaga. Peakohtunik Aavo Tomingas korraldas turniiri turniirisüsteemis. See andis kõigile võistkondadel viis mängu ja osalejad said korraliku koormuse ning turniiri lõppjärjestuses ei olnud midagi juhuslikku.

Meeldiv oli antud turniiri puhul see, et kolme linnavõistkonna kõrval tegid kaasa kolm maakooli. Oru kool, Taebla kool ja ka väike 40 õpilasega Martna põhikool hakkasid suurematele koolidele vapralt vastu. Siiski jõudsid esikolmikusse Haapsalu linna algkooli I võistkond, Haapsalu põhikool ja Haapsalu linna algkooli II võistkond.

Kõiki lapsi saab hea mängu eest kiita, kuid esikolmikusse jõudnud võistkondade liikmed on kindlasti jalgpallitreeningutega tegelenud kauem kui väikeste koolide noored jalgpallurid.

Läänemaa KSL meistriks 2018/2019 õppeaastal tulid:

Haapsalu linna algkool I võistkond: Oliver Mark, Arti Viispert, Kert Markus Vare, Sander Jaaska, Evert Tetto, Hendrik Soome, Mathias Zimmer, Luise Palu. Õpetajad Ulrika Tülp, Aavo Tomingas.

Järgnesid Haapsalu põhikool, Haapsalu linna algkool II, Oru kool, Taebla kool, Martna põhikool.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.