Haapsalu lauatennisistid olid edukad

Laupäeval Tallinnas ja Suure-Jaanis peetud Eesti võistkondlike meistrivõistluste kolmas mängupäev oli edukas Haapsalu Lauatenniseklubi võistkondadele.

Esiliiga meeskond TalTech SK/Haapsalu LTK (Janar Ignahhin, Krister Erik Etulaid, Aaro Õismets, Toomas Vestli) mängis Tallinnas ja alistas kõik vastased: tulemusega 4-0 LTK Viru-Nigula, Pärnu-Jaagupi LTK I, Maardu LTK III ning 4-2 Tartu Pipo I/HEANURM.

Pärast kolme mängupäeva on meeskond kaotuseta ja juhib enne viimast mängupäeva (23. märtsil) 22 punktiga, järgnevad Pärnu LTK Vint-90 I 21 p. ja Pärnu LTK Vint-90 II 18 p.

Viiendas liigas mängib 15 meeskonda. Kaheksa meeskonnaga alagrupis võideti teine koht ning finaalringi (kummagi alagrupi neil paremat) alustas Haapsalu LTK meeskond (seekord Mihkel Puhm, Dirk Schöbe, Heikki Sool, võistkonnas veel Jüri Muuli, Markus Põru) kolme võidu ja ühe kaotusega.

Esimeses mängus alistati Pärnu-Jaagupi LTK IV 4-0, teises Riisipere LTK II samuti 4-0, kolmandas saime ootamatu kaotuse 3-4 Keila LTK Pinksiproff II ja neljandas napi 4-3 võidu Tartu LTK Pipo III/EMÜ SK.

Pärast nelja mängu juhivad tabelit võrdselt kaheksa punktiga Viimsi LTK I ja Kadrina SK. Meie meeskond jätkab seitsme punktiga kolmandana.

Heikki Sool

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.