Veoki ja bussi kokkupõrkes sai viga üheksa inimest

Täna kella 5.31 ajal sai Häirekeskus teate, et Tallinnas Punasel tänaval põrkasid kokku veoauto Scania ja liinibuss. Õnnetuses sai viga üheksa inimest, kellest kolm toimetati haiglasse raskemate vigastustega.

Kergemaid vigastusi sai kuus inimest, neist viis täiskasvanut ja üks laps, kes kõik toimetati haiglasse kontrolli.

Ida-Harju politseijaoskonna välijuht Vjatšeslav Šatalov ütles, et esialgsetel andmetel juhtus õnnetus, kui veoauto sõitis Punase ja Smuuli tänava ristmikul liinibussile sisse. “Buss tuli Punase tänava poolt ja liikus peateel, kui Smuuli tänava poolt tulnud veoauto ristmikul bussile külje pealt sisse sõitis,” selgitas välijuht. “Õnnetuse üksikasjad on selgitamisel”, lisas ta.

Mõlema sõiduki juhid olid kained.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.