Politsei otsib Pärnus kadunud 15-aastast tüdrukut

Eile õhtul kella 19.30 ajal andsid lähedased teada, et Pärnu linnas on kodust teadmata suunas lahkunud 15-aastane Häli, kellega nad said viimati ühendust eile pärastlõunal. Tüdrukul telefoni kaasas ei ole.

Pärnu jaoskonna välijuht Kadri Vain ütles, et Häli isikukirjeldus on edastatud patrullidele ja kontrollitakse tema võimalikke asukohti. “Politseinikud ja lähedased suhtlevad tüdruku sõprade ja tuttavatega, et teha kindlaks, kuhu ta võis suunduda, samuti vaadatakse neid paiku järjest üle,” selgitas välijuht.

Hälil on punakad juuksed ja ta kannab prille. Kodust lahkudes oli tal seljas tume mantel, kaelas helehall sall ja jalas teksapüksid ning roosad jalanõud.

Politsei palub kõigil, kes on tüdrukut liikumas näinud või kes teavad tema võimalikku asukohta, anda sellest teada hädaabinumbril 112.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.