Haapsalu tenniseklubi tunnustas aasta parimaid mängijaid

Haapsalu tenniseklubi eelmist aastat kokku võtval pidulikul klubiüritusel anti aasta parimateks tunnistatud mängijatele kätte välja teenitud autasud.

Vasakult: Kalju Aigro, Kaja Ladva, Marelle Saar, Maily Märss, Patrik Rainer Kaljula.
F: Vello Kuhi

Rahvusvahelise tenniseföderatsiooni ITF 2018 aasta raporti kohaselt mängib kogu maailmas tennist 44 miljonit inimest, mis moodustab 1,17 % kogu maailma elanikkonnast. Neist 47% on naismängijad. Maailmas tegutseb 164 000 tennisetreenerit 80 000 tenniseklubis ja 489 000 tenniseväljakul.

Nende numbrite valguses tundub seda hämmastavam, et meie oma tüdruk Kaia Kanepi on olnud korduvalt esimese 100 hulgas, parimal aastal tõusnud maailmas naismängijatest 15. kohale ja võitnud suurturniiridel kahel korral maailma esinumbrit. Ta kuulub jätkuvalt mängutasemelt maailma parimate hulka ja innustab suuresti ka meie lapsi ja noori pühenduma tõeliselt alale, mida nad armastavad.

Ei saa alahinnata tema eeskuju meie oma tegemistes ka möödunud aastal. Kui Kaia Kanepi tiirleb omal orbiidil, siis madalamal orbiidil ei ole Haapsalu tennisel samuti midagi häbeneda.

Eelmise aasta kokkuvõtteid tehes saame öelda, et oleme esindatud mängijatega pea kõikides vanuseklassides ja liigades. Haapsalu Tenniseklubil on 53 täiskasvanud ja 78 noorliiget ning Haapsalu tennisekoolis annab tennisealast huviharidust kolm kvalifitseeritud treenerit.

Aasta mängijateks tunnistati:

Noormängija poiss: Patrik Rainer Kaljula

Noormängija tüdruk: Maily Märss

Meesmängija: Marek Turu

Naismängija: Kaja Ladva

Harrastusmängija mees: Jaanus Karilaid

Harrastusmängija naine: Marelle Saar

Seeniormängija: Kalju Aigro 

Vello Kuhi

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.