FOTOGALERII: Haapsalus peeti Eesti esimest laste ja noorte lukumaadluse turniiri

Täna peeti Haapsalu spordihoones Eesti esimest laste ja noorte lukumaadluse võistlust. Lukumaadlus on Eestis üsna väikse harrastajate arvuga ala. Sellega tegeleb sadakond last ja noort ning üle 500 täiskasvanu.

Kliki pildil ja vaata fotogaleriid laste maadlusest:

Lukumaadlus

Lukumaadlus on kahevõitluse maadlusala, mille põhielemendid on heited ja mahaviimised, vastase kontrollimine maas ning erinevad alistusvõtted – liigeselukud ja kägistused. Lukumaadlus on kõige vabama reeglikomplektiga maadlusala – lubatud on tehnikad kreeka-rooma ja vabamaadlusest, millele on lisatud juurde eri võimalused vastase alistamiseks.

Võistlustele oli registreerinud üle 70 osaleja Tallnnast, Tartust, Pärnust ja Lätist. Haapsalust ja Läänemaalt astus spordihoones matile 16 last. Kõige nooremad võistlusest osavõtjad olid 5-aastased, kõige vanemad 19-aastased.

Võistlust korraldasid BJJ Hapsali (Haapsalu) peatreener Mairon Lepik ning Spordiklubi Englase (Tartu) MMA ja lukumaadluse treener Ott Tõnissaar. Hoogu annavad juurde 3D Treening (Tallinn), Connexn Bjj Estonia(Tallinn), MMAces (Pärnu), HILTI BJJ Pärnu.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.