Haapsalu Cupi 2011. ja 2007. vanuseklassi võidud jäid Haapsallu

Läinud nädalavahetusel peeti Haapsalu Wiedemanni spordihoones juba 13. korda noorte saalijalgpalli turniiri Haapsalu Cup. Esimesel võistluspäeval jooksid platsile 2011. ja 2009. aastal sündinud lapsed.

2009 sündinute turniiril oli osalemas üheksa võistkonda kuuest klubist. Esindatud olid Tallinna Kalev Kratid, Haapsalu Kalev Kratid, FC Flora, FC Tallinn, Saue JK ja korraldaja Läänemaa JK. Kolmeliikmeliste alagruppides esimesteks tulnuna hakkasid esikolmiku kohti jagama Haapsalu Kalev Kratid ja kaks FC Flora võistkonda.

Haapsalu Cupi 2007. vanusegrupi võitja Läänemaa JK. F: Elen Kuli

Haapsalu Kalev Kratid tegid FC Flora Valged II võistkonnaga 1:1 viigi. Seisuga 0:0 lõppes pealinna suurklubi poiste omavaheline jõukatsumine. Kuna Haapsalus Mikk Pärdi käe alla juba lasteaias treeninguid alustanud lapsed võitsid 2:1 FC Flora Valged I võistkonda, olidki nemad turniiri võitjad.

Võistkonda esindasid Mairo Kukk, Oscar Norton, Elari Teras, Jasper Niilo, Rasmus Roomet, Kris Lepplaid, Robin Sommerman, Oskar Raatpalu, Mairon Veiker, Kalvin Lõps, Tomi Priske, Mattias Andero Villand, Oliver Jugapuu.

2011. vanusegrupi võitja Haapsalu Kalev Kratid. F: Vendo Jugapuu

Teise koha said Haapsalust pärit Läänemaa Jalgpalliklubi esindusmeeskonna kapteni Bert Rotbergi juhendatud FC Flora Valged II ja kolmanda sama klubi I võistkond.

Laupäeval, päeva teisel poolel tulid väljakule 2009. sündinud noored pallurid. Osalemas olid Saue JK, Haapsalu Kalev Kratid, FC Tallinn, Pärnu JK, Hiiumaa SK, Tallinna Kalev Kratid ja Läänemaa JK. Mängiti turniirisüsteemis, kus kaks alagruppi, mille hulgast kaks parema tulemuse saanud meeskonda pääsevad poolfinaalidesse. Nendeks osutusid Saue JK, FC Tallinn, Tallinna Kalev Kratid ja Hiiumaa SK.

Poolfinaalmängudes võitsid hiidlased 1:0 Sauet ja Tallinna Kalev Kratid tegid sama skoori FC Tallinna vastu. 3.-4. koha mängus võitis FC Tallinn 1:0 Sauet. Finaalis õnnestus Tallinna Kalev Krattidel võtta 3:0 võit Hiiumaa SK üle, kelle lapsed saavad kindlasti olla uhked oma hõbeda üle.

Mõlemal laupäevasel turniiril jagati medaleid kõigile osalejatele. Need, kes kõige kirkamaid seekord kaela riputada ei saanud, said vahva osalusmedali. Publikut oli kaasa elama tulnud palju ja lapsed said tunda uhkust, et vanemad nende pingutuse tunnistajaks olid.

Pühapäeval toimus 2007. vanusegrupi turniir, kus lisaks Läänemaa Spordikoolis Aavo Tomingase ja Mart Pulsti käe all treenivatele noortele olid võistlemas Lõuna-Läänemaa JK ja FC Kose. Kuus tiimi mängisid kõik omavahel läbi.

Täisedu, 15 punktiga, võttis seekord Läänemaa JK Sinine, kes vaid nädal varem oli võtnud turniirivõidu Saue Cupil. Teine koht läks Jaanus Getreu juhandatavatele Lihulas treenivatele poistele ja kolmandaks tuli FC Kose Must.

Võitjavõistkonda esindasid Karl Kikas, Heinrich Püss, Tristan Liias, Sander Jaaska, Mathias Zimmer, Luise Palu, Tõnu Robert Rand, Ron Evan Krüner. Treener Aavo Tomingas.

Turniir jätkub 2.märtsil 2008. ja 2006.vanuseklassi mängudega.

Triin Vellemäe
Läänemaa JK

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.