Lääneranna noored kergejõustikulapsed võistlesid taas tublilt

Pärnu kergejõustikuhallis toimusid 2019. aasta sisekergejõustiku meistrivõistlused Pärnu linna koolide õpilastele. Kokku võtsid osa 12 kooli noored ja talvistest meistrivõistlustest sai võistlusrõõmu üle 100 lapse.

F: Erki Mitman

Võistlustules olid D (2008-2009) ja C (2006-2007) vanuserühma noored. Võisteldi kolmel alal: 60 m jooksus, 300 m jooksus ja kaugushüppes.

Lihula ja Virtsu kergejõustiklaste talvised treening- ja võistlustingimused piirduvad tavalises spordisaalis harjutamisega. Seepärast oleme väga tänulikud võistluste korraldajatele, et saime loa väljaspool arvestust kaasa teha.

Taas saame oma laste üle suurt rõõmu tunda. Kõik neli osalenud kergejõustiklast tegid väga head tulemused. Kokku püstitati kuus isiklikku rekordit ja saadi palju häid tulemusi.

Lihula Gümnaasiumi 4. klassi õpilane Lisandra Neeme tegi kõigil kolmel alal oma parimad tulemused. Tüdrukute D-klassi arvestuses võistlev sporditüdruk näitas päeva neljandat aega 300 meetri jooksus (59,22). Viies tulemus tuli 60 m sprindis (9,87) ja seitsmes resultaAt kaugushüppes (3.36). Kokku võistles selles vanuses 20 tütarlast.

Virtsu kooli õpilane Maryan Mikiveer jooksis tütarlaste C-klassis isikliku rekordi 60 meetri jooksus. Päeva paremuselt kolmandaks ajaks oli 9,15. Stardijoonele tuli 22 noort sprinterit. Isiklik rekord oli ka tema 300 meetri tulemus 59.57.

Poiste D- vanuserühmas jooksis Lihula gümnaasiumi õpilane Keiro Ristikivi 60 meetris ennast 34 poisi hulgas kümnendaks, ajaks 9,60. Siinjuures tuleb märkida, et mitmekülgse spordipoisi sprindimark on nii hea kui 9,22. Kaugushüppes tuli päeva viies tulemus (3.91). Tema klassivend Raikko Kanter püstitas kaugushüppes isikliku rekordi. Tulemus 3.84 andis 7. koha. Kokku andis see 8. koha.

Taas võistlevad noored Lääneranna kergejõustikulapsed 11. märtsil Lihulas toimuval kiirjooksuvõistlusel ja 22. märtsil Pärnus TV 10 Olümpistardi järjekordsel osavõistlusel.

Jaanus Getreu

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.