Eile sai kaheksas liiklusõnnetuses viga 13 inimest

Eile kell 03.00 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Saarde vallas Valga – Uulu maantee 101. kilomeetril, kus 66-aastane mees sõitis sõiduautoga Toyota Corolla libeda tee tõttu teelt välja. Kiirabi andis juhile kohapeal esmaabi. Sõidukis kaasreisijatena viibinud 43-aastane naine ja 14-aastane poiss toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kell 07.17 toimus liiklusõnnetus Pärnu linnas Audru – Lavassaare – Vahenurme maantee 10. kilomeetril, kus 31-aastane naine sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf ebaõigelt valitud sõidukiiruse ja libeda tee tõttu teelt välja vastu puud. Juht toimetati Pärnu Haiglasse kontrolli.

Eile kell 07.31 toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Nõo vallas Rõhu – Meeri – Tõrvavere maantee 7. kilomeetril, kus sõiduautot Toyota Avensis juhtinud 47-aastane naine kaotas jäisel metsavaheteel sõiduki üle kontrolli ja libises sõidukiga vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Volvo XC90, mida juhtis 61-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volvo kraavi, katusele. Toyota juht, Volvo juht ja Volvos kaasreisijana viibinud 61-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kell 08.08 toimus liiklusõnnetus Raplamaal Hagudi alevikus Tallinn – Rapla – Türi maantee 40. kilomeetril, kus 43-aastane mees sõitis sõiduautoga BMW X5 möödasõitu sooritades otsa vastassuunavööndis vastu liikunud teisele sõiduautole BMW X5, mida juhtis 53-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel toimetati ühe BMW juht, 53-aastane naine Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 11.50 ajal teatati liiklusõnnetusest Pärnumaal Tori alevikus Võlli tee 5 juures, kus rolleriga Romet Motors pööret sooritanud 58-aastane mees kukkus libeda tee tõttu. Peale liiklusõnnetust pöördus juht ise Pärnu Haiglasse.

Eile kella 18.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 67a juures, kus keelava punase fooritulega ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäija, 8-aastane poiss sai löögi bussilt Man Lions City, mida juhtis 48-aastane naine. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Politsei palub liiklusõnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 19.40 toimus liiklusõnnetus Jõhvis Narva mnt 16 juures, kus 42-aastane mees sõitis sõiduautoga Volvo XC90 otsa jalakäijate ülekäigurajal sõiduteed ületanud jalakäijale, 39-aastasele naisele. Kiirabi andis jalakäijale sündmuskohal esmaabi.

Eile kell 02.24 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi teel Filtri teelt mahasõidu juures, kus 54-aastane naine sõitis kaubikuga Citroen Jumper vasakule ohutussaarele, otsa metallist postile. Citroeni juht ja kaasreisija, 18-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.Teeolud on muutlikud ning asfaltkate võib vahelduda lumevaiba või jääga.

Politsei palub, et juhid võtaksid aega, väldiksid võimalusel möödasõite ning austaksid pikivahet.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.