Haapsalu noorte huvikeskus sai sünnipäevaks uue logo

Sel aastal tähistab Haapsalu noorte huvikeskus 70. sünnipäeva ning sellele pühendatult toimus veebruarikuus sünnipäevalogo konkurss asutuse huviringide õpilaste ja noortekeskuste noorte seas.

Lisett Pello ja Kristi Erkmann. F: Tiiu Randmann-Mihkla

Žürii valis võidutööks Lisett Pello õhupallidega figuuri, millest valmis logolahendus. Kõikide võistlustöödega saab tutvuda huvikeskuse kodulehel.

Sünnipäeva tähistamine kestab läbi aasta, kulminatsioon on maikuus. Siis on suur sünnipäevakontsert Haapsalu kultuurikeskuses, kus esinevad huviringide õpilased ja kohtutakse nii endiste kui ka praeguste õpilaste ja õpetajatega.

Samuti avame mais üle-eestilise koolinoorte kaasaegse kunsti näituse “Ilus asi”. 1. juunil ootame kõiki traditsiooniliselt perepäevale promenaadile tantsupaviljoni juurde. Kindlasti on põnevaid tegemisi ka sügisel, jälgige meid Facebookis ja vaadake meie kodulehte.

Haapsalus alustati süstemaatilise huvihariduse pakkumist aastal 1949, mil alustas pioneeride maja. Täna pakutakse lastele ja noortele 70a vanuses Haapsalu Noorte Huvikeskuses riiklikult kinnitatud õppekavade alusel 11 erineva huviringi tegevusi ning avatud noortekeskuste teenust neljas noortekeskuses. Huvikeskuses õpib üle 200 õpilase, õppekavad on üldkultuuri, muusika ja kunsti ning spordi valdkonnas.

Kristi Erkmann
Haapsalu noorte huvikeskus

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.