Lääne-Nigulas põrkas auto kokku põdraga, juht sai viga, põder hukkus

Eile kella 20.30 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla maantee 44. kilomeetril, kus 53-aastane naine juhtis sõiduautot Ford ja sõiduk põrkas kokku põdraga. Kiirabi toimetas autojuhi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Põder hukkus.

Eile kell 15.07 toimus liiklusõnnetus Tallinnas A. Weisenbergi tn 4 juures, kus 66-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi Q7 tagant otsa sõiduautole Toyota Corolla, mida juhtis 49-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse Toyotas viibinud 49-aastane naine.

Täna kella 01.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Möllatsi külas Kõrveküla-Vesneri tee 3. kilomeetril, kus 35-aastane mees juhtis sõiduautot Toyota Avensis ja sõitis teelt välja vastu puud. Kiirabi toimetas juhi Tartus Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.