Kaks head 55-tollist telerit – hea valik suuremasse elutuppa

REKLAAMTEKST: 55-tollised telerid on praegu üsna populaarsed tänu oma heale hinna- ja suuruse suhtele.

On ju väga suured telerid alati olnud esimestel aastatel väga kallid, kuid nüüd saab hea 55” teleri enda koju isegi soodsamalt kui 500€.

Kuid milline mudel täpsemalt valida? Kas näiteks soodsam LED tehnoloogial põhinev või hoopis tippklassi kuuluv OLED teler? Omad head küljed on neil mõlemal. Kaup24.ee e-pood tutvustab allpool kahte populaarset 55-tollist telerit.

Samsungi nutiteler.

Samsung UE55NU7172 – hea hinnaga võimekas nutiteler

Vaata lisainfot Kaup24 e-poes.

55-tollise ekraaniga Samsung UE55NU7172 on meelelahutusmasin, mille abil koged tõetruud ning nauditavat vaatamiskogemust. Rahule jääb ka kõige nõudlikum telerivaataja.

Mudel pakub 3840 x 2160 pikslist resolutsiooni, kvaliteetset pildiparandustehnoloogiat, 4K UHD-lahutusvõimet ja paljusid häid lisasid, mis annavad vaatamiselamustele veelgi häid nüansse juurde. Lemmiksaated tulevad vaatajani loomulikes värvides, mis annavad detaile tõetruult edasi.

Teleril on stiilne disain, mis on tänapäevaselt õhuke ning peaaegu raamita.

Nutikas viis elamusteks

Nutimaailm on jõudnud kõikjale, mis tähendab, et ka enamik telereid ühenduvad sellega probleemideta. Näiteks on võimalik selle Samsungi mudeli puhul kasutada rakendust SmartThings, millega saab juhtida ka teisi kodus olevaid Samsungi nutikodu lahendusi – külmikut, kuivatit jne..

Peale selle on olemas kasutajaliides One Depth, mis kogub sisu ühele ekraanile, seega on tee soovitud meelelahutuseni veel kiirem, lühem ja nutikam. Erinevad sisupakkujad on vaid nupuvajutuse kaugusel ja enne valiku tegemist saab uurida piltidega eelvaadet.

Televiisor ühildub nutitelefoni ja Samsung Cloud kontoga kiiresti ning lihtsalt.

Plussid +

 • Hea hind
 • 4K UHD – terav ja täpne pilt
 • Hea ühendus nutimaailmaga, sisu sünkroonimine ja jagamine
 • PurColour – tõetruud värvid
 • Rohkesti meelelahutus- ja infosisu

Miinused –

 • Tagasihoidlikum kontrast
 • Kitsam vaatenurk

Teler LG OLED55B8PLA – hetke üks soodsamaid tulevikutelereid

Vaata lisainfot Kaup24 e-poes.

OLED tehnoloogia puhul jäävad kõigepealt silma just LG televiisorid.

OLED on uudne tipptehnoloogia, mis tähendab võrreldes teiste ekraanitehnoloogiatega erksamaid värve, sügavaid musti toone, suurepärast kontrasti ja sujuvat liikumise edasiandmist.

Lisaks on paljud OLED telerimudelid kergemad, õhemad ja isegi energiat säästvamad kui tavalised LED telerid. See paraku peegeldub ka hinnas, OLED telerid ei ole veel niivõrd soodsad kui LED tehnoloogial põhinevad telerid.

Kõik põhineb mustal värvil

LG OLED55B8PLA mudeli puhul toob täiuslik must esile detailse kontrasti ja lisab sügavust kõikidele värvidele. Üksikasjad ei jää selle televiisori puhul kindlasti märkamata! Seega, kui soovid oma kodus nautida kinolaadseid vaatamiselamusi, siis on just see LG OLED teler väga hea valik, millele tasub mõelda.

Televiisor saab tänapäeval olla ka kaunis sisekujunduselement – seda mitte ainult välimuse, vaid ka sisu tõttu. Nimelt on LG OLED teleril kaasahaarav galeriirežiim, mis toob maalilised vaated maailma eri paikadest otse elutuppa. Nõnda tekib justkui mulje elavast loodusmaalist või avarast aknast seinal. Lisaks sellele saab imeliste fotode kõrvale nautida ka muusikat. Fotod uuenevad automaatselt igal aastaajal.

Plussid +

 • Täiuslik must, väga hea kontrast
 • α7 nutikas protsessor
 • Cinema HDR
 • DolbyAtmos® kinoheli koduruumides
 • OLED-i kohta hea hind
 • Imeilus disain

Miinused –

 • Kõrgem hind

Olenevalt eelistustest leidub õige teler igaühe jaoks. Olgu selleks siis kas soodsam, kuid kvaliteetne ja rohkete võimalustega Samsung UE55NU7172, või parima kontrasti ja värvidega tipptehnoloogiline LG OLED55B8PLA.

Vaata kaup24.ee e-poe valikut– mõlemad kirjeldatud 55-tollised telerid on saadaval. Soeta ihaldatud meelelahutusmasin soodsalt!

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.