Lääne-Nigulas sõitis autoga kraavi juhiloata mees

Eile kella 19.04 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Taebla-Kullamaa tee 23. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 45-aastane mees juhtis sõiduautot Ford ja sõitis teelt välja kraavi. Sõiduki juht oli turvavööga kinnitamata ning ta toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.40 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Aardla ja Lemmatsi tänavate ristmikul, kus 25-aastane naine sõitis sõiduautoga Toyota Corolla tagant otsa ees peatunud ja vasakpöörde sooritamise võimalust oodanud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 74-aastane naine. Kiirabi toimetas Toyota juhi ja kaasreisija, 6-aastase poisi, Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Ärandatud ja leitud sõidukite kohta teateid ei laekunud.

Hea autojuht! Viimasel ajal on jalakäijad saanud liikluses viga iga päev. Palun võta ülekäigurajale lähenedes hoog maha ning veendu, et jalakäija on sind märganud. Isegi kui eksib teine osapool, aitad oma hoolimisega elusid säästa.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.