Haapsalus tagurdas sõiduauto ette mopeedile, mille juht sai viga

Eile kell 15.15 oli liiklusõnnetus Haapsalus Metsa tn 28 ees, kus seni tuvastamata juht alustas valget värvi sõiduautoga liikumist poe eest parkimiskohalt ja sõitis ette sõiduteel liikunud mopeedile, mida juhtis 27-aastane mees. Mopeedijuht toimetati Haapsalu haiglasse kontrolli.

Eile kell 11.35 toimus liiklusõnnetus Tartus Ringtee 33 juures kergliiklusteel, kus 44-aastane naine sõitis jalgrattaga, pidurdas ja kukkus. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 12.56 toimus liiklusõnnetus Jõgeval Lepiku tn 2 juures, kus 69-aastane mees tagurdas sõiduautoga Dacia Logan otsa kõnniteel kõndinud 82-aastasele naisele. Kiirabi toimetas jalakäija Tartu Ülikooli Kliinikumi kontrolli.

Eile kella 14.40 paiku toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva maantee 90 juures, kus esialgsetel andmetel kaldus 64-aastase mehe juhitud sõiduauto Mercedes-Benz E250 CDI vasakpoolse esinurgaga vastassuunavööndisse ning põrkas kokku mootorrattaga, mida juhtis 24-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel said vigastada mootorratta juht ja juhi taga istunud 25-aastane naine. Kannatanud toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.00 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Lastekodu tn 46 juures, kus 33-aastane mees tagurdas sõiduautoga BMW 730D otsa 61-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kell 15.46 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu mnt ja Mõigu tn ristmikul, kus alkoholijoobes 43-aastane naine sõitis sõiduautoga Opel Omega B Caravan tagant otsa foori keelava tule taga peatunud sõiduautole Peugeot 307, mida juhtis 31-aastane naine. Peugeot`s viibinud 16-aastane neiu toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 26 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.