Lihula ligidal sai viga mootorrattur

Eile kella 15.05 ajal toimus liiklusõnnetus Lääneranna vallas Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee ja Pärnu-Lihula maantee ristmikul, kus 39-aastane mees sooritas sõiduautoga Mazda 6 vasakpööret ja keeras ette mootorrattale Suzuki GSX-R 600, mida juhtis 31-aastane mees. Mootorrattur toimetati Pärnu Haiglasse.

Eile kella 11.59 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Rõuge vallas Kaugu-Hurda maantee 4. kilomeetril, kus alkoholijoobes 36-aastane mees kaotas sõiduauto Fiat Marea Weekend üle kontrolli ja sõitis kraavi. Sündmuskohalt toimetati sõiduki juht ja kaasreisija, 45-aastane mees, Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 13.39 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Tallinna ringtee ja Vana-Keila maantee ristmikul, kus 65-aastane naine sooritas sõiduautoga Škoda Citigo vasakpööret ja keeras ette mootorrattale Aprilia ETV 1000 Caponord, mida juhtis 36-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 15.00 ajal toimus liiklusõnnetus Maardus Nurmevälja tn 5 territooriumil, kus 47-aastane mees sõitis liikurmasinaga Manitou MLT741-120PS otsa 26-aastasele mehele. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kassi tn 1 juures, kus 49-aastane naine sooritas sõiduautoga Ford Focus vasakpööret ja keeras ette mootorrattale KTM 1190 RC8, mida juhtis 39-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 19.48 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Saue vallas Koidu külas Koidu tee 28 juures, kus 29-aastane naine sõitis jalgrattaga ette sõiduautole Volkswagen Multivan, mida juhtis 41-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.