Hiiumaal sai viga kõrvaklappe kandnud ja mopeedile ette astunud 13-aastane tüdruk

Eile kell 10.47 ajal toimus liiklusõnnetus Hiiumaal Palade külas Heltermaa – Kärdla – Luidja maantee 18. kilomeetril, kus jalakäija, 13-aastane tüdruk astus ootamatult ette mopeedile Lifan LF50Q-2, mida juhtis 61-aastane mees. Jalakäija toimetati Hiiumaa haiglasse. Jalakäijal olid peas kõrvaklapid.

Eile kella 10.55 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Lääne-Harju vallas Ämari tee 2. kilomeetril, kus 9-aastane poiss sõitis jalgrattaga haljasalalt ette kaubikule Opel Vivaro-B, mida juhtis 46-aastane naine. Jalgrattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse kontrolli.

Eile kella 15.08 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tabasalu alevikus Teenuste tn 2 juures, kus 77-aastane naine sõitis sõiduautoga Mercedes Benz GLK 280 vasakule teelt välja vastu puud. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 16.53 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Nõo vallas Jõhvi – Tartu – Valga maantee ja Vapramäe – Peedu – Uuta maantee ristmikul, kus 25-aastane mees sõitis sõiduautoga Škoda Octavia tagant otsa vasakpöörde võimalust oodanud sõidukile Ford Mondeo, mida juhtis 67-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Škoda vastassuunda, rullus üle katuse ja maandudes ratastele. Škoda juht toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kella 17.09 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Tallinn – Tartu – Võru – Luhamaa maantee 21. kilomeetril, kus veoautot Scania R480 juhtinud 38-aastane mees kaotas rehvi purunemise tõttu sõiduki üle kontrolli ja kaldus vasakpoolsele sõidurajale, kus veok põrkas kokku samas suunas otse liikunud sõiduautoga Honda Civic, mida juhtis 64-aastane mees. Kokkupõrke tagajärjel paiskusid sõidukid vasakule teelt välja vastu teepiirdeid ja tänavavalgustusposti. Mõlema sõiduki juhid toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Täna kohtab liiklusjärelevalvet tegevat politseipatrulli suure tõenäosusega Tallinn-Rapla-Türi 22.-32. kilomeetril.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.