Eile sai Läänemaal kahes liiklusõnnetuses viga kuus inimest

Eile kell 17.10 toimus liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Nõmmküla – Aulepa – Österby tee 13. kilomeetril, kus vastava kategooria mootorsõiduki juhtimisõiguseta 27-aastane mees sõitis sõiduautoga Honda Civic teelt välja, küljega vastu puud. Sõiduki juht ja üks kaasreisijatest, 18-aastane mees toimetati Läänemaa Haiglasse. Teised kaasreisijad, 27-aastane mees ja 20-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 17.22 toimus liiklusõnnetus Läänemaal Lannuste külas Haapsalu – Laiküla maantee 10. kilomeetril, kus 41-aastane mees sõitis kaubikuga Citroen Jumper tagant otsa vasakpööret sooritanud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 39-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus Volkswagen paremale teelt välja vastu puud. Volkswageni juht ja kaasreisija, 57-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 08.55 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu alevikus Keskväljak 8 juures, kus juhendaja abil sõiduautoga Škoda Octavia manöövrit sooritanud 36-aastane naine sõitis vastu kaht jalakäijat. Üks jalakäijatest, 67-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.13 toimus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää vallas Lossiküla – Tiidu – Kooba tee 4. kilomeetril, kus 26-aastane mees sõitis mopeediga Aprilia RS 50 posti otsast alla langenud elektrijuhtmesse ja kukkus. Juht toimetati Valga Haiglasse.

Eile kell 18.00 toimus liiklusõnnetus Raplamaal Märjamaa vallas Lokuta külas, kus sõiduautot Volkswagen Passat Variant juhtinud 21-aastane mees kaotas pidurite rikke tõttu sõiduki üle kontrolli ja sõiduk paiskus kraavi. Sõidukis kaasreisijana viibinud 20-aastane mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 18.26 toimus liiklusõnnetus Tartumaal Kambja vallas Soinaste külas Tartu mnt 49 juures, kus jalgrattur, 34-aastane naine kaotas sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Eile kell 21.39 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tehnika ja Veerenni tänavate ristmikul, kus sõiduautot BMW 750LI juhtinud 45-aastane mees ei andnud ringristmikule lähenedes teed mööda ringristmikku liikunud sõiduautole Volvo S60, mida juhtis 32-aastane mees. BMW lahkus sündmuskohalt. BMW juht ja kaasreisija, 47-aastane mees peeti politsei poolt hiljem kinni. Kiirabi toimetas Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse Volvo juhi ja kaasreisija, 29-aastase naise ning peale kinnipidamist ka BMW kaasreisija.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 29 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid

nr Politseiasutus sõiduki mark sõiduki värv reg-nr väljalaske aasta
1 Põhja prefektuur Lexus RX450H valge 588AAP 2018
2 Põhja prefektuur Toyota RAV 4 pruun 458BYY 2018

Leitud sõidukid

nr Politseiasutus sõiduki mark sõiduki värv reg-nr väljalaske aasta
1 Põhja prefektuur Nissan Qashqai must 740MRG 2018

Täna kohtab liiklusjärelevalvet tegevat politseipatrulli suure tõenäosusega Imavere-Viljandi-Karksi-Nuia maanteel

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.