Lääne-Nigula vallas oli kaks liiklusõnnetust, milles sai viga kolm inimest

Eile kell 13.47 toimus liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Oru külas, kus ATV-d Yamaha YFM juhtinud alkoholijoobe tunnustega 19-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis lauges kurvis paremale teelt välja vastu puud. Juht ja kaasreisija 16-aastane neiu toimetati Läänemaa Haiglasse kontrolli.

Eile kell 18.47 toimus liiklusõnnetus Lääne-Nigula vallas Ääsmäe – Haapsalu – Rohuküla maantee 53. kilomeetril, kus sõiduautot Mercedes-Benz C220 juhtinud 28-aastane naine kaotas libedal teel sõiduki üle kontrolli, sõiduk kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga Škoda Fabia, mida juhtis 78-aastane mees. Škodas kaasreisijana viibinud 77-aastane naine toimetati Läänemaa haiglasse kontrolli.

Eile kell 15.09 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tartu maantee ja Lasnamäe tänava ristmikul, kus vasakpööret sooritanud 30-aastase mehe juhitud sõiduauto Toyota Avensis põrkas kokku jalgratturiga, 15-aastase noormehega. Jalgrattur toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Täna kell 01.20 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Maardus Maardu teel, kus 22-aastane mees sõitis sõiduautoga Kia Ceed kraavi, vastu teevälist takistust. Sõiduki juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 29 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.