Kuijõel põlesid lauavirnad ja kulu

Eile kell 9.50 teatati häirekeskusele maastikupõlengust Lääne-Nigula vallas Kuijõe külas. Põles kolm lauavirna ning umbes 30m² kulu. Tulekahju sai tõenäoliselt alguse laupäeval, 4. mail tehtud lõkkest, mis tugeva tuule tõttu uuesti hõõguma hakkas ja mille sädemed ümbruses kulu ja lauavirnad süütas. Tulekahju kustutati kell 17.05.

PÄRNUMAA

Eile kell 11.40 teatati häirekeskusele, et Lääneranna vallas Tamba külas põleb põllul sõiduauto. Gaasiküttega auto oli sõitnud põllule ning sinna kinni jäänud ja põlema süttinud. Päästjad kustutasid põlengu, kuid auto hävines täielikult. Süttimise täpset põhjust hetkel teada ei ole.

SAAREMAA

Eile kell 14.59 teatati häirekeskusele tulekahjust Saaremaa vallas Lussu külas. Arvatavalt kukkus puu kõrgepingeliinile ning maha kukkunud elektriliin süütas metsaaluse. Kokku põles 2,5 hektarit metsaalust ning tulekahju likvideeriti kell 18.32.

Eile kell 15.31 teatati häirekeskusele tulekahjust Saaremaa vallas Meedla külas. Metsatööde käigus tehtud lõkkest alguse saanud metsa- ja pinnasetulekahju levis kiiresti umbes 2 hektari suurusel raiesmikul. Tulekahju lokaliseeriti kell 17.25, kuid turbase pinnase tõttu vajas maastik kontrolli ning tulepesade otsimise ja kustutamine võttis pikemalt aega. Tulekahju likvideeriti kell 20.33. (Lisatud fotod)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.