Lääneranna vallas sai viga avarii põhjustanud 80-aastane autojuht

Eile kell 10.28 oli liiklusõnnetus Lääneranna vallas Uus-Pärnu maantee ja Virtsu – Risti maantee ristmikul, kus 80-aastane mees sõitis sõiduautoga Renault Clio ette peateel liikunud sõiduautole Škoda Roomster, mida juhtis 56-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel sõitis Renault teelt välja kraavi. Renault juht toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kella 09.00 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere vallas Tallinn – Narva maantee 96. kilomeetril, kus 55-aastane mees sõitis liinibussiga Volvo tagant otsa ristmikul vasakpöörde võimalust oodanud sõiduautole Renault Megane, mida juhtis 54-aastane naine. Renault juht toimetati Rakvere Haiglasse ja Renault kaasreisija, 24-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.09 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pirita teel Lauluväljaku bussipeatuse juures, kus seni tuvastamata jalgrattur sõitis otsa kõnniteel liikunud jalakäijale, 12-aastasele tüdrukule ja lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati Tallinna Lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 21.06 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Sügise tn 2 juures, kus jalgrattur, 52-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja kukkus. Jalgrattur toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 36 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.