Puskus sõitis auto vastu puud, juht sai viga

Eile kella 10.43 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Pusku külas Rohuküla-Ahli-Ridala tee 2. kilomeetril, kus 43-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Volvo XC 70  üle ning sõiduk paiskus paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.


Eile kella 08.21 ajal toimus liiklusõnnetus Saaremaal Saaremaa vallas Kuressaare-Võhma-Panga mnt 8. kilomeetril, kus 42-aastane mees kaotas sõiduauto Nissan Primera üle kontrolli ja sõitis teelt välja. Sõiduki juht ja sõidukis viibinud 47-aastane naine toimetati Kuressaare Haiglasse kontrolli.

Eile kella 11.03 ajal toimus liiklusõnnetusest Tallinnas Paljassaare tee 73 juures, kus 40-aastase mehe juhitud sõiduauto Peugeot Boxer põrkas kokku muruniidukiga Grasshopper 321D, millega oli sõiduteele sõitnud 65-aastane mees. Muruniiduki juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 13.03 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja J.Smuuli tee ristmikul, kus 81-aastane mees sõitis sõiduautoga Volkswagen Golf ette peateel liikunud sõiduautole Volvo S60, mida juhtis 78-aastane mees. Toimunud kokkupõrkest paiskus Volkswagen Golf vastu ristmikul peatunud sõiduautot Volkswagen Caddy, mida juhtis 40-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse Volkswagen Golfis viibinud 71-aastane naine ja Volvos viibinud 42-aastane mees.

Eile kella 16.55 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt ja Järveotsa tee ristmikul, kus 55-aastane mees kaotas sõiduauto Toyota Auris üle kontrolli, sõiduk sõitis teelt välja vastu tänavavalgustusposti ja paiskus kraavi katusele. Toyota juht ja kaasreisija 26-aastane naine toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Eile kella 18.15 ajal toimus liiklusõnnetus Võrumaal Rõuge vallas Liguri külas kohalikul kruusakattega teel, kus alkoholijoobes 46-aastane mees kaotas kontrolli jalgratta üle ja kukkus. Jalgrattur toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 19.00 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kalevipoja põik 8 juures, kus 43-aastane naine tagurdas sõiduautoga Renault Koleos parkimiskohalt välja ja sõitis otsa jalakäijale, 63-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

Eile kella 20.19 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Randvere tee ja Pärnamäe tee ristmikul, kus 43-aastane mees sooritas mopeediga Benelli 49X parempööret, kaotas mopeedi üle juhitavuse ja kukkus. Juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.